Tricotaje
+54
filipcarol
silvia
catalina
ile
Lili
adelinacomanescu
dory
nemes natalia
draghiciu.claudia
Mary
Sara
scarlet47
Oana-T
nuti09
nicoleta
LALUNA
ciucamona
MNiko
amira_edu
ANIKO
Liliana_ct
Gica
lilianna
Rossana
Carmen
Brindela
vanda
GetaM
cammy
armeana
ginabreazu
gabi74
Petro
delia
ralu8219
ileana-cosanzeana
Laura
crina
margareta_
marilivm
emilia.d
Miha60
teo
Iarina
asky
Lora
valexya
Simona D.
duchess
hyaviv
catinca
geta
nicolina
Irina
58 participanți
Pagina 7 din 19
Pagina 7 din 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Tricotaje
Pot sa te pup?...te pup...tu vad ca esti ''regina andrelelor''!am intrat initial crezand ca o sa mai cos dupa ani de ''absenta''dar ochii-mi joaca feste...georgeta nicolina a scris:mie nu mi se pare ciudat , poate extravagant , si da merge pentru tinere
''ma joc din nou cu andrelele'',10ani am castigat bani frumosi la Fondul Plastic..76-86...acum se poarta din nou
pot sa dau o adresa? www.nadelspiel.com eu vb germana,dar nu e nevoie sa intelegi limba ca sa inveti f.multe...va pup pe toate
Vizitato- Vizitator
Victoria, multumim mult pentru adresa. Ce lucruri interesante sunt acolo !
Intr-adevar, pe vremuri, cine purta un lucru cumparat de la Fondul Plastic, era...cineva . :D
De multe ori intram acolo doar sa admir, ca intr-un muzeu. Numai unicate...
Intr-adevar, pe vremuri, cine purta un lucru cumparat de la Fondul Plastic, era...cineva . :D
De multe ori intram acolo doar sa admir, ca intr-un muzeu. Numai unicate...
geta
Petro, sa vezi ce te va captiva..., mai ales cand vei descoperi noi si noi modele pe care ti le poti face singura in loc sa dai o caruta de bani pe ele...
geta
Victoria multumim de link ,... Petro felicitari , sunt sigura ca din mainile tale vor iesi lucruri frumoase .
Am si eu nevoie de ajutor.
Vreau sa fac un bolero.Am vazut undeva si din pacate nu am salvat.E vorba de un bolero tricotat(nu conteaza asta prea mult,poate fi si crosetat).Am inteles ca se face un patrat care mai apoi se aduc colturile spre mijloc.La unirea lor rezulta partea de la gat si manecile.Acum, nu stiu, se cos partile respective putin si se lasa locul pentru maneci?Nicolina,tie iti lasasem un mesaj,stiu ca tu ai multe modele si poate te si pricepi la tricotat.Astept ideile voastre.Pupici.
Vreau sa fac un bolero.Am vazut undeva si din pacate nu am salvat.E vorba de un bolero tricotat(nu conteaza asta prea mult,poate fi si crosetat).Am inteles ca se face un patrat care mai apoi se aduc colturile spre mijloc.La unirea lor rezulta partea de la gat si manecile.Acum, nu stiu, se cos partile respective putin si se lasa locul pentru maneci?Nicolina,tie iti lasasem un mesaj,stiu ca tu ai multe modele si poate te si pricepi la tricotat.Astept ideile voastre.Pupici.
Laura
bolerou. trebuiesc parcurse paginile...Cred ca este crosetat...
club.osinka.ru/topic-60618
club.osinka.ru/topic-60618
geta
Intr-adevar,toate sunt frumoase.Eu le lucram fetelor mele cand erau mici.Acum, cand au crescut, nu le mai place intotdeauna, dar eu tot lucrez.Macar imi fac mie placerea asta , si de a lucra, dar si de a le purta.Nicolina,esti o comoara!
Laura
Boleroul il voi incepe zilele acestea si ma bate gandul sa fac si rochia....vreau sa fac asa multe,am si ditamai goblenul inceput...
Laura
draga nico, din "experienta" mea de privit la vecina ce tot tricota, sunt 100% convinsa ca asa se face..pt ca stiu ca ea a facut candva o caciula cu o bordura cam ca la rochie si asa a lucrat, cum ai explicat tu, deci ma gandesc ca e acelasi lucru..georgeta nicolina a scris:din pacate sunt in rusa , ... dar daca ar fi sa o lucrez eu , ma refer la cea roz , as lucra intai bordura de jos , dupa as pune pe ac si as lucra in continuare fata si spatele circular pana la inaltimea de care am nevoie , as face rascroitura de rigoare pentru maneci si gat , manecile se lucreaza separat avand grija sa le fac rascroitura la subrat , ... cos/montez manecile de restul rochiei si la final la gat monteaza o alta bendita/bordura lucrata separat si mai ingusta
hyaviv
Asa e, Hyaviv.Asta nu e greu de facut, ma gandeam insa daca este dreapta de sus pana jos sau are undeva si scaderi.Ar mai fi interesant de vazut schema rochiei cu dimensiunile.Modelul il face fiecare cum crede.Mie insa mi-a placut modelul acela in special la gat si partea de jos.Cred ca acesta defineste rochia in final,o face mai atragatoare.
Laura
asa cred si eu, desi mie...nu-mi prea plac tricotajele, dar asta nu inseamna ca unele din ele sunt deosebite si demne de toata admiratia..
hyaviv
Pagina 7 din 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Pagina 7 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum