Tricotaje
+54
filipcarol
silvia
catalina
ile
Lili
adelinacomanescu
dory
nemes natalia
draghiciu.claudia
Mary
Sara
scarlet47
Oana-T
nuti09
nicoleta
LALUNA
ciucamona
MNiko
amira_edu
ANIKO
Liliana_ct
Gica
lilianna
Rossana
Carmen
Brindela
vanda
GetaM
cammy
armeana
ginabreazu
gabi74
Petro
delia
ralu8219
ileana-cosanzeana
Laura
crina
margareta_
marilivm
emilia.d
Miha60
teo
Iarina
asky
Lora
valexya
Simona D.
duchess
hyaviv
catinca
geta
nicolina
Irina
58 participanți
Pagina 15 din 19
Pagina 15 din 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: Tricotaje
Vyv, se lucreaza cat ai clipi , e simplu tare. Cu crosetul am facut si eu 4 esarfe de dat cadou. Iit trebuie un croset gros nr 5 si un scul fir de esarfe( 1 scul= 1 esarfa). Sunt tutoriale pe net cum sa le faci, atat cu crosetul cat si cu andrele.
Felicitari, fetelor!
Felicitari, fetelor!
Miha60
Ile, ma alatur cu drag voua.
Parca ale mele nu-s asa de frumoase ca ale fetelor dar astept ata de acasa.
Parca ale mele nu-s asa de frumoase ca ale fetelor dar astept ata de acasa.
Miha60
Sunt foarte frumoase Miha .Eu parca am inceput sa ma plictisesc ,e musai sa fac si pentru mine una si gata
ile
Eu nu am mai goblenit ,am tricotat cate ceva pentru mine si ai mei
Pulovăr cu maneca cazuta in punt de " bob de orez "
Pulovăr cu maneca cazuta in punt de " bob de orez "
ile
ile a scris:La asta am gresit la " margelutele " de la gat ,trebuia sa mai pun una ..asta e ...
Ile, de ce nu-i pui un nasturel in locul de unde lipseste bumbul tricotat? Incercarea moarte n-are, il scoti daca nu da bine. Sau un pompon din acelasi fir?
Irina
Imi place puloverul bleo, ideea cu fermoarul e foarte practica. E inceput de la git?
Irina
Aniko, draga , cum reusesti sa le mai cuprinzi pe toate, esti fenomenala, bravo tie
silvia
Felicitari pentru tricotaje, Aniko sunt toate frumoase. Am pierdut startul si iarna asta. Am o vesta inceputa..de ceva ani in urma..spatele cred ca trebuie sa desfac nu cred ca imi vine bine
Ile frumoas tot ce ai impletit.
Ile frumoas tot ce ai impletit.
Mary
foarte frumos ti-au iesit Aniko,si ce putin timp ti-a luat,parca numai sapt trecuta ai cumparat atele.
dory
Irina, d-na Silvia, Mary, Dory va
Da, Irina, jachetica bleo are manecile raglan si este inceput de sus, de la gat. Imi place aceasta metoda, nu necesita cusaturi decat la maneci.
D-na Silvia secretul reusitei este stabilirea prioritatilor, momentan tricotatul a fost pe prim plan, asa ca goblenul este trecut in asteptare.
Mary daca era vorba sa-mi tricotez mie ceva, cred ca si eu pierdeam startul, dar fiind vorba de copilasi e cu totul altceva.
Da, Dory saptamana trecuta am cumparat firul albastru, dar cele pentru fetita erau gata deja.
Da, Irina, jachetica bleo are manecile raglan si este inceput de sus, de la gat. Imi place aceasta metoda, nu necesita cusaturi decat la maneci.
D-na Silvia secretul reusitei este stabilirea prioritatilor, momentan tricotatul a fost pe prim plan, asa ca goblenul este trecut in asteptare.
Mary daca era vorba sa-mi tricotez mie ceva, cred ca si eu pierdeam startul, dar fiind vorba de copilasi e cu totul altceva.
Da, Dory saptamana trecuta am cumparat firul albastru, dar cele pentru fetita erau gata deja.
ANIKO
Am tricotat si eu un fularel/guleras pentru Paul. Dupa ce il spal o sa vi-l arat.
filipcarol
Pagina 15 din 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Pagina 15 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum