Biscornu
+34
Sara
Cris
Crissy86
alina
ioanaviorela
andra
LALUNA
dory
crina
Liliana_ct
hyaviv
filipcarol
Lili
iulia
Melly H.
nuti09
carro9
ANIKO
Miha60
nicoleta
cristi21
ginabreazu
Irina
minzu.nadia
adelinacomanescu
michele
daniela.oanca
Mary
katy85
Nelik
duchess
Rossana
gobelin
micaela gh
38 participanți
Pagina 15 din 15
Pagina 15 din 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Biscornu
super super super.....e panza cu fir argintiu?
tu sigur ai facut mai multe si nu poti sa le arat i....de abia astept sa le vad si pe celelalte
tu sigur ai facut mai multe si nu poti sa le arat i....de abia astept sa le vad si pe celelalte
andra
Re: Biscornu
Panza, nu e cu argintiu, e mai mult incolor, verzui, ireflecta in baza la culorile din jur.
Andra, o sa te dezamagesc, pentru schimb nu am cusut nici un biscornu si nici nu e in intentie.
Andra, o sa te dezamagesc, pentru schimb nu am cusut nici un biscornu si nici nu e in intentie.
Mary
Re: Biscornu
Aniko, pernuta mesterita de tine e minunata. Felicitari!
Mary, cred ca sti ca m-am indragostit de micul biscornu. Iar panza e o nebunie. Feliciari!
Mary, cred ca sti ca m-am indragostit de micul biscornu. Iar panza e o nebunie. Feliciari!
nicoleta
Re: Biscornu
inseamna ca a trecut febra biscornu oricum m ai dat pe spate cat de mult si repede cosi si profi...spune mi si mie ce carte ai citit ca sa ma chinui si o ora pentu o cruciulita si nu mi iese...de finisat sa numai zic
andra
Re: Biscornu
Multumesc, Nicoleta. Biscornu cu gargarite, e biscornu cu gargarite, nu are cum sa nu iasa frumos.
Andra, in revistele cu lucru de mana, in special cele punct cruce explica si tehnica de coasere, mai nou stiu ca era ceva specific, cum sa ai dosul perfect. Al meu mai are si imperfectiuni, dar e bine asa, fac economie la ata, doar asta e interesul Multumesc, pentru aprecierii.
Febra biscoarnelor nu e trecuta, dar incerc sa ma abtin pentru schimb, extra cine ne opreste
Pentru a avea colturile bine in evidenta trebuie taiata panza in intern de jumatate cm, cu mare atentie sa nu se destrame, eu alt motiv nu am gasit sa nu ai o finisare buna.
Andra, in revistele cu lucru de mana, in special cele punct cruce explica si tehnica de coasere, mai nou stiu ca era ceva specific, cum sa ai dosul perfect. Al meu mai are si imperfectiuni, dar e bine asa, fac economie la ata, doar asta e interesul Multumesc, pentru aprecierii.
Febra biscoarnelor nu e trecuta, dar incerc sa ma abtin pentru schimb, extra cine ne opreste
Pentru a avea colturile bine in evidenta trebuie taiata panza in intern de jumatate cm, cu mare atentie sa nu se destrame, eu alt motiv nu am gasit sa nu ai o finisare buna.
Mary
Pagina 15 din 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Pagina 15 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|