Soricica-goblen galerie
+25
anasstasia
simona birta
ginabreazu
soranah
CarmenP
Alinuta
Brandusa
vasi52
minzu.nadia
nicoleta
((Gabriel))
Melly H.
Rossana
Nelik
LALUNA
micaela gh
duchess
catalina
Sara
getasart
Ruxandra
gobelin
crina
Lili
soricica
29 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Soricica-goblen galerie
Eu am o problema cu butoanele zilele astea, Sorina, cand o sa intre Irina o sa o rugam sa faca ceva.
LALUNA
Imi place foarte mult cum am reusit inramarea si va aduc si un detaliu "de contur"
Va doresc o seara placuta in continuare.
Sarbatori fericite!
Va doresc o seara placuta in continuare.
Sarbatori fericite!
soricica
Ai inramat foarte frumos iconita. Galeria ta este destul de maricica,la ritmul in care lucrezi, o sa o imbogatesti repede. Perna pentru mama ta este preferata mea.Sarbatori fericite tie si tuturor.
simona birta
Ai inramat superb iconita, nici ca se putea mai potrivit! Iar ghioceii au iesit de nota 10 atit pe fata cit si pe dos.
anasstasia
Felicitari, e o icoana superba - va fi un dar deosebit! Astept sa vad si calutii in galerie.
minzu.nadia
Felicitari pt lucrari!
Rama de la iconita , o am si eu la un goblen,si imi place foarte mult.
Rama de la iconita , o am si eu la un goblen,si imi place foarte mult.
FLORYCIKA
Sorina, imi place la nebunie varianta de inramare pe care ai ales-o. Felicitari!
nicoleta
nicoleta a scris:Sorina, imi place la nebunie varianta de inramare pe care ai ales-o. Felicitari!
Si mie imi place de innebunesc.
Am ales prima data varianta de inramare pentru o iconita si pentru ca mi-a placut atat de mult am dus-o si pe cealalta.
M-am sacrificat!.....ce nu faceam eu cu 35 lei?!(pretul cu sticla antireflex)
soricica
Ciudat, nici eu nu reusesc sa unesc cele doua subiecte. O sa incerc de pe un alt browser.
Irina
Nu merge in nici un fel. Vad ca intre timp ai inramat deja tot asa ca sper sa nu fie cu suparare daca o sa trimit in arhiva aceasta galerie mai veche.
Edit: problema s-a reparat si am reunit galeriile.
Edit: problema s-a reparat si am reunit galeriile.
Ultima editare efectuata de catre Irina in Dum Sept 07, 2014 5:05 am, editata de 1 ori
Irina
Am galopat repede repede cu căluţii în galerie.
De data asta neânrămat.
De data asta neânrămat.
soricica
Ce repede i-ai dat gata! sunt foarte draguti calutii, cred ca satisfactia e a ta acum odata ce i-ai si expediat in galerie.
minzu.nadia
Da, i-am terminat!
A fost finalul de goblen cel mai greu de la începutul anului. Serii de probleme apăreau când voiam să pun şi eu câte-o aţişoară la goblenaşul meu.
Am reuşit!!!!!!!!!! După vreo 8 ani să-l termin.
Mulţumesc pentru felicitări, le-am cules pe toate!
A fost finalul de goblen cel mai greu de la începutul anului. Serii de probleme apăreau când voiam să pun şi eu câte-o aţişoară la goblenaşul meu.
Am reuşit!!!!!!!!!! După vreo 8 ani să-l termin.
Mulţumesc pentru felicitări, le-am cules pe toate!
soricica
Ce repede i-ai dat gata! Parca mai ieri lucrai calutul maro din stanga! Stiu din proprie experienta ca satisfactia e imensa atunci cand termini un goblen care a stat abandonat un timp, asa ca te felicit! Astept sa-l "imbraci"!
LALUNA
Soricica, te felicit si eu pentru ambitie!Mai ai un hop cu rama si te poti declara multumita.
Sara
Fiind atât de mare şi rama va fi pe masură aşa că o să mai aştepte.Sara a scris:Soricica, te felicit si eu pentru ambitie!Mai ai un hop cu rama si te poti declara multumita.
De fapt am o dilemă în alegerea ramei.
Am găsit un meşter care lucrează rame simple, lemn natur cu dublură de ramă în loc de passpartout, să-l caut pe meşteşugar sau să merg la o firmă care aduce rame din plastic?
Aş fi tentată să merg la meşter pentru a-i da o notă de clasic. Voi ce mă sfătuiţi?
soricica
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Vio - goblen galerie
» Adelinacomanescu - goblen galerie
» Eme - goblen galerie
» Ana - goblen galerie
» Ada- goblen galerie
» Adelinacomanescu - goblen galerie
» Eme - goblen galerie
» Ana - goblen galerie
» Ada- goblen galerie